Gietvloer laten leggen

Wilt u een gietvloer laten leggen en bent u op zoek naar meer informatie?
Bel ons gewoon even op +316-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Het laten leggen van een gietvloer

Een absolute blikvanger voor de woning en daarmee steeds vaker gekozen is de gietvloer. Een gietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming vanwege de goede geleiding van warmte.

Onze professionals zullen de vloer eerst egaliseren en daarna de vloer opschuren en finaliseren voor de aanbreng van een Polyurethaan gietvloer, ofwel  PU gietvloer. 

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw gietvloer? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

De kleur van uw gietvloer

Een gietvloer is verkrijgbaar is alle kleuren en kleurschakelingen. Veel gekozen kleuren zijn grijs, diepzwart, sneeuwwit. Onze professional zal samen met u overleggen en aan de hand van de RAL kleurenwaaier uw droomvloer selecteren.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023

Type topvloeren

Gietvloer
laten leggen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp