Vloerverwarming infrezen in tegels Rosmalen Wilhelminastraat

vloerverwarming-infrezen-tegels

Vloerverwarming laten leggen?

Wilt u vloerverwarming laten leggen? Wij geven graag antwoord op uw vragen.
Bel ons op 06-42252769 of stuur een mail naar Info@brabantvloerverwarming.nl

Aan de Wilhelminastraat in Hintham (Rosmalen) hebben wij een vloerverwarming ingefreesd in een bestaande tegelvloer.

Na de offerte te hebben uitgebracht hebben wij met onze klant een installatiedatum gepland. Omdat het hier om een travertin tegelvloer ging waar we doorheen moesten frezen hebben we voor de installatie datum een proeffrees gepland om de haalbaarheid van het project te testen.

 

Het maken van een proeffrees

Het maken van een proeffrees wordt gepland als het om moeilijk te frezen vloeren gaat. Wij hebben apparatuur die krachtig genoeg is om door vrijwel iedere tegelvloer te frezen. Een belangrijk te testen detail is of de tegels wel vast genoeg liggen. Als dit niet het geval is zullen de tegels los trillen ten gevolge van het infrezen. Dit kan een erg nadelig gevolg hebben voor de later aan te leggen vloer. De proeffrees gaf een goed resultaat met strakke sleuven en de tegels bleven goed liggen.

 

Vloerverwarming frezen en PVC leggen

Tijdens de installatie dag zijn we met 2 freesmachines aan de slag gegaan. De vloer bleek erg hard dus het freeswerk nam veel tijd in beslag. Wel bleven alle tegels goed liggen en hadden we aan het eind van de klus een mooi resultaat. Nadat we de vloerverwarming geïnstalleerd hadden hebben we deze nog op druk getest. Dit om 100% zeker te weten dat het vloerverwarming systeem vrij is van lekkages.

Nadat wij de vloerverwarming ingefreesd hadden wilde onze klant graag een PVC vloer. Hiervoor dient de vloer altijd geëgaliseerd te worden. Omdat de leidingen van de vloerverwarming los in de sleuven liggen was het verzoek van de klant om de sleuven na installatie dicht te zetten. Na overleg met de partij die de vloer moest egaliseren hebben wij een rekbare mortel met kunsthars hiervoor gebruikt. Dit is een goede ondergrond voor de egalisatie werkzaamheden.

 

vloerverwarming-infrezen-tegels

 

Banner Brabantvloerverwarming mobiel (750 x 250 px)

Dit vindt u wellicht ook interessant….

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp