Topvloer leggen

Wilt u een topvloer zoals een tegelvloer, pvc, of gietvloer laten leggen?
Bel ons gewoon even op +316-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Uw droomvloer laten leggen

Na de installatie van de vloerverwarming kunnen wij u vloer ook voorzien van de gewenste topvloer. Hierdoor blijven wij het aanspreekpunt tijdens u vloerrenovatie en zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk op elkaar aansluiten.

Onze specialisten met jarenlange ervaring op gebied van egaliseren, gietvloeren, betegelen en pvc vloeren leggen uw
droomvloer naar eigen wensen aan.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw topvloer? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Vloeren egaliseren

Voor een aantal topvloeren dient de vloer na installatie van de vloerverwarming eerst geëgaliseerd te worden voor het beste eindresultaat.

Als we de vloerverwarming hebben gefreesd zetten we hiervoor eerst de sleuven dicht met een krimpvrije cementgebonden mortel om het drijven van de slangen tijdens het egaliseren te voorkomen.

Voor de egalisatie wordt de vloer nogmaals helemaal nagelopen en voorzien van een primer voor een goede hechting. Uiteindelijk egaliseren we dan de vloer dan met een hoogwaardige zelf nivellerende egalisatiemortel. Deze mortel is een met polymeren aangevulde, gemodificeerde en snel uithardend cement dat door zijn plasticiteit uitermate geschikt is om vloeren efficiënt te egaliseren.

De dikte die we kunnen aanbrengen is 3 tot 30mm. Hiermee zijn we dus ook in staat om hoogteverschillen in uw vloer weg te werken.

Het egaliseerproces geschied zonder stofvorming. Binnen enkele uren is de vloer van uw woning een spiegel en daarmee klaar voor de aanleg van de nieuwe topvloer.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023

Type topvloeren

Gietvloer
laten leggen

Tegelvloer
laten leggen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp