Topvloer leggen

Wilt u een topvloer zoals een tegelvloer, pvc, of gietvloer laten leggen?
Bel ons gewoon even op +316-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Uw droomvloer laten leggen

Na de installatie van de vloerverwarming kunnen wij u vloer ook voorzien van de gewenste topvloer. Hierdoor blijven wij het aanspreekpunt tijdens u vloerrenovatie en zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk op elkaar aansluiten.

Onze specialisten met jarenlange ervaring op gebied van egaliseren, gietvloeren, betegelen en pvc vloeren leggen uw
droomvloer naar eigen wensen aan.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw topvloer? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Vloeren egaliseren

Voor een aantal topvloeren dient de vloer na installatie van de vloerverwarming eerst geëgaliseerd te worden voor het beste eindresultaat.

Als we de vloerverwarming hebben gefreesd zetten we hiervoor eerst de sleuven dicht met een krimpvrije cementgebonden mortel om het drijven van de slangen tijdens het egaliseren te voorkomen.

Voor de egalisatie wordt de vloer nogmaals helemaal nagelopen en voorzien van een primer voor een goede hechting. Uiteindelijk egaliseren we dan de vloer dan met een hoogwaardige zelf nivellerende egalisatiemortel. Deze mortel is een met polymeren aangevulde, gemodificeerde en snel uithardend cement dat door zijn plasticiteit uitermate geschikt is om vloeren efficiënt te egaliseren.

De dikte die we kunnen aanbrengen is 3 tot 30mm. Hiermee zijn we dus ook in staat om hoogteverschillen in uw vloer weg te werken.

Het egaliseerproces geschied zonder stofvorming. Binnen enkele uren is de vloer van uw woning een spiegel en daarmee klaar voor de aanleg van de nieuwe topvloer.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020

Type topvloeren

Gietvloer
laten leggen

Tegelvloer
laten leggen

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar de juiste vloerverwarming die past binnen uw huis en uw budget?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp