N

Vandaag een offerte

N

Afspraak = Afspraak

N

Gerenommeerd Brabants bedrijf

06-42252769

info@brabantvloerverwarming.nl

euro biljetten van 20,50 en 100 euro

Vloerverwarming financieren 

Bent u op zoek naar informatie betreft de financiering van u vloerverwarming?
Bel dan 06-42252769 en we staan u direct te woord

Vloerverwarming financiering

U heeft een nieuwe woning aangekocht en wilt deze graag voorzien van vloerverwarming, of u wilt al langere tijd in uw huidige woning een vloerverwarming aanleggen dan kunnen wij dat voor u realiseren. Wij kunnen dit doen dmv vloerverwarming infrezen in de huidige cementdekvloer of bijvoorbeeld aanleggen op staaldraadnetten met ondergelegen isolatie. U kijkt hierbij alleen op tegen het ineens te betalen bedrag? Dan kan een financiering op maat voor u een oplossing bieden.

Financiering vloerverwarming kost geld?

Natuurlijk kost geld lenen altijd geld. Hiertegenover staat wel dat een ingefreesde of een geïsoleerde vloerverwarming u aanzienlijk bespaard op de energiekosten tov traditionele verwarming. Op deze manier zal de aangelegde vloerverwarmingsinstallatie zichzelf terugverdienen en heeft u niet ineens een grote uitgave hoeven doen. Hiermee is de aanleg van vloerverwarming een duurzame investering.

Hoe gaat het financieringsproces zijn werk?

Als u besloten heeft de aanleg van vloerverwarming te gaan plannen en hiervoor een financiering af te sluiten zetten wij voor u het proces in gang. Een van onze financiële adviseurs zal contact met u opnemen om uw situatie en uw wensen mbt looptijd en maandbedrag door te spreken. Aan de hand van dit gesprek zullen zij u vrijwel direct een financieringsvoorstel doen. Als u graag begeleiding wilt helpen we u hier graag bij. We kunnen bij u langs komen voor advies mbt tot de aan te leggen vorm van vloerverwarming en tegelijkertijd de financiering bespreken.

Hoeveel rente betaalt u?

Onze financieringsmaatschappij is een onafhankelijk partij die samenwerkingscontracten heeft met veel verschillende financiers. Gekeken naar u wensen en mogelijkheden zullen zij een financieringsmaatschappij zoeken die het beste en meest aantrekkelijke voorstel doet. Op deze manier betaald u nooit te veel voor de financiering van uw vloerverwarming.

Hoe snel gaat financieren?

Wanneer we de financieringsaanvraag in gang hebben gezet en besloten hebben of we vloerverwarming gaan infrezen of vloerverwarming gaan aan leggen op isolatie met een nieuwe dekvloer kunnen we de werkzaamheden gaan inplannen. De financiering is is de meeste gevallen binnen een week helemaal geregeld en wij kunnen de installatie van vloerverwarming altijd binnen 3 weken inplannen. Binnen een maand vanaf nu kunt u dus beschikken over een gefinancierde voerverwarming!

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw vloerverwarming? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Geverifieerd
Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Geverifieerd
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Geverifieerd
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Geverifieerd
Michiel Hitters
Michiel Hitters
13/11/2020
Geverifieerd
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Geverifieerd
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Geverifieerd
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
Geverifieerd
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Geverifieerd
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Geverifieerd
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar de juiste vloerverwarming die past binnen uw huis en uw budget?
Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp