Vloerverwarming op staaldraadnetten

Heeft u vragen betreft het laten leggen van een vloerverwarming op staaldraadnetten?
Bel ons gewoon even op 06-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Vloerverwarming staaldraadnetten

Wanneer de dekvloer nog niet aangelegd is of wanneer de dekvloer verwijderd moet worden wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming op staaldraadnetten met ondergelegen isolatie.

Wij brengen in dit geval een laag isolatie aan op de constructievloer. Wij hebben verschillende soorten isolatie maar zijn hierin vaak afhankelijk van de maximale dikte van de nieuwe cementdekvloer.

Vervolgens plaatsen wij 10 x 10cm of 15 x 15cm staaldraadnetten waar de vloerverwarming op gevlochten wordt. Wij leggen de leidingen dan in slakkenhuis patronen waardoor de aanvoer en de relatieve koude retour overal naast elkaar liggen waardoor u nergens warmteverschil zult ervaren.

Een voordeel van deze manier van verwarmen is dat wanneer de ondergelegen vloerverwarming de dekvloer verwarmd heeft we een mooie egaal warme vloer krijgen. De dekvloer houdt de warmte erg goed vast en daarmee is het energieverbruik erg laag bij dit type vloerverwarming.

Bij vloerverwarming op staaldraadnetten met isolatie dient er een nieuwe cementdekvloer aangelegd worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Informatie hierover vindt u cementdekvloeren. Omdat de nieuwe dekvloer een zwevende dekvloer wordt zullen we deze voorzien van vezels. Dit verkleint de kans op scheurvorming tijdens het droogproces. Houdt rekening met een droogtijd van 1 week per cm dikte. Wel is het mogelijk om een droogtijd versneller toe te passen.

Deze vloerverwarming kan zowel als bijverwarming als hoofdverwarming gelden.

 

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023
Terugbelverzoek vloerverwarming laten leggen
terugbelverzoek afbeelding brabantvloerverwarming beneden wijzend (1080 × 1080 px)

Terugbelverzoek

Heeft u vragen en wilt u graag dat wij u bellen? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Type vloerverwarmingen die u kunt laten leggen

Vloerverwarming
infrezen

Droogbouw
vloerverwarming

Vloerverwarming op
Krimpnetten

Vloerverwarming op
noppenplaten

Elektrische
vloerverwarming

Vloerverwarming op
isolatieplaten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp