Vloerverwarming op staaldraadnetten

Heeft u vragen betreft het laten leggen van een vloerverwarming op staaldraadnetten?
Bel ons gewoon even op 06-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Vloerverwarming staaldraadnetten

Wanneer de dekvloer nog niet aangelegd is of wanneer de dekvloer verwijderd moet worden wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming op staaldraadnetten met ondergelegen isolatie.

Wij brengen in dit geval een laag isolatie aan op de constructievloer. Wij hebben verschillende soorten isolatie maar zijn hierin vaak afhankelijk van de maximale dikte van de nieuwe cementdekvloer.

Vervolgens plaatsen wij 10 x 10cm of 15 x 15cm staaldraadnetten waar de vloerverwarming op gevlochten wordt. Wij leggen de leidingen dan in slakkenhuis patronen waardoor de aanvoer en de relatieve koude retour overal naast elkaar liggen waardoor u nergens warmteverschil zult ervaren.

Een voordeel van deze manier van verwarmen is dat wanneer de ondergelegen vloerverwarming de dekvloer verwarmd heeft we een mooie egaal warme vloer krijgen. De dekvloer houdt de warmte erg goed vast en daarmee is het energieverbruik erg laag bij dit type vloerverwarming.

Bij vloerverwarming op staaldraadnetten met isolatie dient er een nieuwe cementdekvloer aangelegd worden. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Informatie hierover vindt u cementdekvloeren. Omdat de nieuwe dekvloer een zwevende dekvloer wordt zullen we deze voorzien van vezels. Dit verkleint de kans op scheurvorming tijdens het droogproces. Houdt rekening met een droogtijd van 1 week per cm dikte. Wel is het mogelijk om een droogtijd versneller toe te passen.

Deze vloerverwarming kan zowel als bijverwarming als hoofdverwarming gelden.

 

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Terugbelverzoek vloerverwarming laten leggen

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw vloerverwarming? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Type vloerverwarmingen die u kunt laten leggen

Vloerverwarming
infrezen

Droogbouw
vloerverwarming

Vloerverwarming op
Krimpnetten

Vloerverwarming op
noppenplaten

Elektrische
vloerverwarming

Vloerverwarming op
isolatieplaten

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar de juiste vloerverwarming die past binnen uw huis en uw budget?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp