Vloerverwarming Best

Wilt u een vloerverwarming laten leggen en woont u in de regio Best?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming in Best en omstreken

De naam Brabant vloerverwarming geeft eigenlijk al direct aan dat we vooral vloerverwarmingen leggen in de provincie Noord-Brabant. Vanzelfsprekend werken we daardoor ook regelmatig in de gemeente Best. Zo hebben we een aantal mooie projecten gehad in Best zelf en hebben we een vloerverwarming mogen leggen in Aarle.

We weten wat onze klanten willen. Dat is namelijk een kwalitatief goede vloerverwarming, van duurzaam materiaal, tegen een redelijke prijs.

We vinden het tevens belangrijk dat de communicatie goed verloopt. We staan u daarom graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen, we maken concrete afspraken en doorlopen altijd met u de stappen die we gaan nemen.

 

A-merk vloerverwarming

Omdat we uitsluitend met A-merken werken, kunnen we u een duurzame warmte oplossing bieden, waar u lang plezier van gaat hebben.

 

Voor welke werkzaamheden kunt u bij ons terecht?

Wij kunnen alle soorten vloerverwarming voor u leggen. Meestal leggen we een vloerverwarming op basis van infrezen, maar indien nodig kunt u kiezen voor een electrische vloerverwarming, een vloerverwarming op noppenplaten, droogbouw, isolatieplaten en staaldraadnetten.

Tevens kunnen we een bestaande vloer voor u verwijderen, een nieuwe cementdekvloer laten plaatsen en de vloer egaliseren.

Voordat we aan het werk gaan bespreken we natuurlijk altijd het proces. Heeft u speciale wensen? Vertel het ons en we adviseren u graag over de best mogelijke oplossing.

 

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over een vloerverwarming en wilt u graag dat wij u terugbellen? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Heeft u vragen over een vloerverwarming?

Veel mensen hebben vragen betreft het leggen van een vloerverwarming. Bel ons gerust voor meer informatie.

Vlakheid garantie

Bij het leggen van een nieuwe vloer is de vlakheid erg belangrijk.

Authentiek vakmanschap

Wij zijn trots op het werk en dat merkt u in het resultaat.

Ook voor sloopwerk

Heeft u een oude vloer die moet worden vervangen? Wij halen deze er voor u uit.

Oog voor detail

Wij vinden een nette afwerking belangrijk zodat u kwaliteit geleverd krijgt.

Hoogwaardige producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, daardoor werken we veilig in iedere situatie.

Brabant Vloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen en Steenbergen.

Neem contact met ons op

Wanneer u woont in Best, of in de regio best, dan beantwoorden we graag al uw vragen.

Door onderstaand contactformulier in te vullen, kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u liever direct iemand spreken?
Bel ons dan op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

Tevreden klanten aan het woord

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Michiel Hitters
Michiel Hitters
13/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp