Vloerverwarming Dongen

Wilt u een vloerverwarming laten leggen en woont u in de regio Dongen?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Het laten van vloerverwarming in Dongen

Woont u in Dongen, of in de omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als Brabants bedrijf zijn wij zeer actief in de regio en hebben ook aan aantal mooie klussen mogen klaren in Dongen.

Onze specialisatie ligt in het leggen van vloerverwarmingen in alle soorten. Voor zowel nat- als droogbouw kunt u bij ons terecht voor een professioneel resultaat.

Dit betekent van vloerverwarming middels frezen, tot electrische vloerverwarming. U vraagt en wij draaien.

 

Het plannen van uw verbouwing

Er komt best veel kijken bij een verbouwing en een verhuizing kan helemaal een groot project worden. We raden u aan het laten leggen van uw vloerverwarming ruim op tijd in te plannen. Zo voorkomt u verrassingen.

Sommige periodes zijn drukker dan anderen, waardoor we het liefst zoveel mogelijk met u vooruit plannen, zodat u zeker weet dat we tijdig bij u een vloerverwarming kunnen leggen.

 

Onze kwaliteit?

Wij gebruiken ten alle tijden A-merk. producten. Dit zorgt voor een zo duurzaam mogelijk resultaat waar u een leven lang plezier van gaat hebben.

Terugbelverzoek

Wilt u graag dat wij u terugbellen? Als u vragen heeft over een vloerverwarming, vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u vandaag nog terug.

Op zoek naar een bedrijf in vloerverwarmingen?

staat het laten leggen van een vloerverwarming op uw planning en woont u in Dongen, of in de regio? Bel ons voor al uw vragen en we helpen u graag op weg.

Vlakheid garantie

Bij het leggen van een nieuwe vloer is de vlakheid erg belangrijk.

Authentiek vakmanschap

Wij zijn trots op het werk en dat merkt u in het resultaat.

Ook voor sloopwerk

Heeft u een oude vloer die moet worden vervangen? Wij halen deze er voor u uit.

Oog voor detail

Wij vinden een nette afwerking belangrijk zodat u kwaliteit geleverd krijgt.

Hoogwaardige producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, daardoor werken we veilig in iedere situatie.

Brabant Vloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen en Steenbergen.

Neem contact met ons op

Als u in de gemeente Dongen woont en vragen heeft over het laten leggen van een vloerverwarming, dan helpen we u natuurlijk graag.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact?
Bel ons op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

Tevreden klanten aan het woord

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Michiel Hitters
Michiel Hitters
13/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp