Vloerverwarming Rosmalen

Woont u in Rosmalen en wilt u een vloerverwarming laten leggen?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming specialist in Rosmalen

Brabantvloerverwarming is een echt Rosmalens bedrijf. We zijn er ook super trots op dat steeds meer mensen uit ons mooie dorp ons weten te vinden en we voor deze mensen ook een vloerverwarming mochten leggen.

We kennen de kracht van mond-tot-mond reclame en kunnen het dan ook erg waarderen als we via een aanbeveling van een klant, een nieuwe klant mogen helpen aan een vloerverwarming. kennen we bijvoorbeeld de Overlaet op onze duim en hebben we het afgelopen jaar al 5 vloerverwarmingen mogen aanleggen bij woningen aan de Valkeniersingel.

Iedere wijk in Rosmalen heeft haar eigen kenmerken. Het bouwjaar van de woning is natuurlijk voor veel huizen nagenoeg gelijk aan het jaar wanneer de wijk is ontstaan. Zo hebben woningen in de Molenhoek andere kenmerken dan de woningen in bijvoorbeeld Kattenbosch. Het leuke is dat er tegenwoordig in iedere wijk een aantal woningen zijn te vinden die onze vloerverwarming hebben liggen. Dat zien we toch als een compliment voor een klein bedrijf uit Rosmalen.

 

Wat u moet weten over onze vloerverwarmingen

We willen u er op attenderen dat we graag al uw vragen beantwoorden. Twijfelt u of een vloerverwarming wel mogelijk is in uw woning? Heeft u specifieke vragen over onze werkwijze, of wilt u gewoon een prijsindicatie. Neem dan gerust contact met ons op. We werken voornamelijk in Noord-Brabant en met Rosmalen als onze thuisbasis zijn we vrijwel altijd in de buurt. Telefonisch kunnen we vaak al uw vragen al beantwoorden.

Om u alvast wat meer informatie te geven, vertellen we wat meer over onze werkwijze.

We werken uitsluitend met A-merk vloerverwarmingen. Dit zorgt voor een duurzame verwarmingsoplossing en de best mogelijke kwaliteit. Een vloerverwarming laat u maar één keer leggen, waarna u er de rest van uw leven van wilt genieten. Dat is dan ook exact waar wij voor staan. We zijn geen budget bedrijf, omdat we liever kwaliteit leveren. De vloer is immers de basis van uw woning en dient natuurlijk netjes en in orde te zijn.

De meeste vloerverwarmingen die wij leggen, worden ingefreesd in een bestaande cementdekvloer. Indien er geen bestaande cementdekvloer aanwezig is in de woning, wordt er vaak gekozen voor een vloerverwarming op netten waarover een nieuwe cementdekvloer wordt gestort. Voor concreet advies kunt u het beste even contact met ons opnemen.

 

 

Terugbelverzoek

Wilt u graag dat wij u terugbellen? Als u vragen heeft over een vloerverwarming, vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u vandaag nog terug.

Meer informatie over vloerverwarmingen?

Woont u in de regio Rosmalen en staat er een verbouwing op de planning waarbij u een vloerverwarming wilt laten leggen? Bel ons voor al uw vragen en we helpen u graag op weg.

Onze diensten op een rijtje

Tevreden klanten aan het woord

A-merk kwaliteit vloerverwarming

Premium kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk producten voor een duurzame kwaliteitsgarantie.

Tevreden klantreviews brabantvloerverwarming

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten kozen al voor ons en we zijn ook trots dat we zulke mooie reviews krijgen.

Liefde voor ons vak Brabantvloerverwarming

Liefde voor het vak

Wij hebben liefde voor het vak en hebben iedere dag weer plezier in ons werk. Dat merkt u aan het resultaat dat we leveren.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk, dat we u een tevredenheidsgarantie kunnen bieden.

Oog voor detail Brabantvloerverwarming

Oog voor detail

Om een duurzaam resultaat te kunnen garanderen hebben we altijd oog voor detail. We werken netjes en stofvrij.

Vloerverwarming snel gelegd

Snel gelegd

In de meeste woningen kunnen we een vloerverwarming vaak al binnen één dag leggen.

Tevreden klanten aan het woord

Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023

Brabantvloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen, Steenbergen, Mierlo, Mill, Schaijk, Malden, Wijchen, Ravenstein, Beuningen, Grave en Veghel.

Neem contact met ons op

Als u in de regio Rosmalen woont en vragen heeft over het laten leggen van een vloerverwarming, dan helpen we u graag op weg.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u liever bellen?
Bel ons op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp