Vloerverwarming Rosmalen

Woont u in Rosmalen en wilt u een vloerverwarming laten leggen?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming specialist in Rosmalen

Brabantvloerverwarming is een echt Rosmalens bedrijf. We zijn er ook super trots op dat steeds meer mensen uit ons mooie dorp ons weten te vinden en we voor deze mensen ook een vloerverwarming mochten leggen.

We kennen de kracht van mond-tot-mond reclame en kunnen het dan ook erg waarderen als we via een aanbeveling van een klant, een nieuwe klant mogen helpen aan een vloerverwarming. kennen we bijvoorbeeld de Overlaet op onze duim en hebben we het afgelopen jaar al 5 vloerverwarmingen mogen aanleggen bij woningen aan de Valkeniersingel.

Iedere wijk in Rosmalen heeft haar eigen kenmerken. Het bouwjaar van de woning is natuurlijk voor veel huizen nagenoeg gelijk aan het jaar wanneer de wijk is ontstaan. Zo hebben woningen in de Molenhoek andere kenmerken dan de woningen in bijvoorbeeld Kattenbosch. Het leuke is dat er tegenwoordig in iedere wijk een aantal woningen zijn te vinden die onze vloerverwarming hebben liggen. Dat zien we toch als een compliment voor een klein bedrijf uit Rosmalen.

 

Wat u moet weten over onze vloerverwarmingen

We willen u er op attenderen dat we graag al uw vragen beantwoorden. Twijfelt u of een vloerverwarming wel mogelijk is in uw woning? Heeft u specifieke vragen over onze werkwijze, of wilt u gewoon een prijsindicatie. Neem dan gerust contact met ons op. We werken voornamelijk in Noord-Brabant en met Rosmalen als onze thuisbasis zijn we vrijwel altijd in de buurt. Telefonisch kunnen we vaak al uw vragen al beantwoorden.

Om u alvast wat meer informatie te geven, vertellen we wat meer over onze werkwijze.

We werken uitsluitend met A-merk vloerverwarmingen. Dit zorgt voor een duurzame verwarmingsoplossing en de best mogelijke kwaliteit. Een vloerverwarming laat u maar één keer leggen, waarna u er de rest van uw leven van wilt genieten. Dat is dan ook exact waar wij voor staan. We zijn geen budget bedrijf, omdat we liever kwaliteit leveren. De vloer is immers de basis van uw woning en dient natuurlijk netjes en in orde te zijn.

De meeste vloerverwarmingen die wij leggen, worden ingefreesd in een bestaande cementdekvloer. Indien er geen bestaande cementdekvloer aanwezig is in de woning, wordt er vaak gekozen voor een vloerverwarming op netten waarover een nieuwe cementdekvloer wordt gestort. Voor concreet advies kunt u het beste even contact met ons opnemen.

 

 

Terugbelverzoek

Wilt u graag dat wij u terugbellen? Als u vragen heeft over een vloerverwarming, vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u vandaag nog terug.

Meer informatie over vloerverwarmingen?

Woont u in de regio Rosmalen en staat er een verbouwing op de planning waarbij u een vloerverwarming wilt laten leggen? Bel ons voor al uw vragen en we helpen u graag op weg.

Onze diensten op een rijtje

Tevreden klanten aan het woord

A-merk kwaliteit vloerverwarming

Premium kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk producten voor een duurzame kwaliteitsgarantie.

Tevreden klantreviews brabantvloerverwarming

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten kozen al voor ons en we zijn ook trots dat we zulke mooie reviews krijgen.

Liefde voor ons vak Brabantvloerverwarming

Liefde voor het vak

Wij hebben liefde voor het vak en hebben iedere dag weer plezier in ons werk. Dat merkt u aan het resultaat dat we leveren.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk, dat we u een tevredenheidsgarantie kunnen bieden.

Oog voor detail Brabantvloerverwarming

Oog voor detail

Om een duurzaam resultaat te kunnen garanderen hebben we altijd oog voor detail. We werken netjes en stofvrij.

Vloerverwarming snel gelegd

Snel gelegd

In de meeste woningen kunnen we een vloerverwarming vaak al binnen één dag leggen.

Tevreden klanten aan het woord

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020

Brabantvloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen, Steenbergen, Mierlo, Mill, Schaijk, Malden, Wijchen, Ravenstein, Beuningen, Grave en Veghel.

Neem contact met ons op

Als u in de regio Rosmalen woont en vragen heeft over het laten leggen van een vloerverwarming, dan helpen we u graag op weg.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u liever bellen?
Bel ons op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp