Ervaringen met een vloerverwarming

ervaringen vloerverwarming reviews

Vloerverwarming laten leggen?

Wilt u vloerverwarming laten leggen? Wij geven graag antwoord op uw vragen.
Bel ons op 06-42252769 of stuur een mail naar Info@brabantvloerverwarming.nl

Heeft u interesse in het laten leggen van een vloerverwarming, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? In deze blog vertellen we u meer over de ervaringen met een vloerverwarming die zowel wij als onze klanten hebben.

Er zijn een aantal zaken die men belangrijk vind het het kiezen van een vloerverwarming. Onze klanten geven aan het belangrijk te vinden dat:

  • Het geld bespaart ten op zichte van een normale verwarming
  • Het een prettige warme afgeeft
  • Er een duurzame verwarmingsoplossing komt zodat het één keer gelegd wordt en er een leven lang gebruik van kan worden gemaakt
  • De communicatie met het bedrijf dat de vloerverwarming legt prettig verloopt

 

Vloerverwarming zuinig

Allereerst willen we u meer informatie geven over de kosten van vloerverwarming, want is een vloerverwarming wel zuiniger dan een een radiator?
Wanneer je puur kijkt naar de hoofdverwarming en vloerverwarming zet tegenover een radiator, dan wint de eerste het op het gebied van zuinigheid.

Tegenwoordig zijn de systemen van een vloerverwarming zo modern en geavanceerd, dat het een stuk energiezuiniger is dan een radiator. Dit heeft vooral te maken met de gelijknamige verdeling van de warmte. Dit zorgt ervoor dat er minder verwarmd hoeft te worden om de kamer aangenaam warm te krijgen. Bovendien werken de systemen van een vloerverwarming efficienter dan vroeger. Het resultaat is een energiezuinig verwarmingsysteem, waarmee u bespaart op energiekosten.

 

De warmte van een vloerverwarming

Vrijwel al onze klanten geven aan voor een vloerverwarming te kiezen omdat het voordelig is, maar ook omdat het zo’n fijne warmte afgeeft. Hierdoor voelt uw huis al snel lekker behaaglijk, aangenaam en comfortabel.

Wat vind men dan het fijnst? Lekker in de winter op blote voeten over een verwarmde vloer lopen.

 

Zitten er nadelen aan een vloerverwarming

Voor ervaringen met een vloerverwarming dienen we ook te kijken naar de nadelen. We schreven al eerder over de voor- en nadelen van vloerverwarming en lichten hier graag nog wat uit. Zoals ieder systeem kent ook een vloerverwarming nadelen. Zo is het aanpassen van uw huis van radiatoren naar vloerverwarming, redelijk kostbaar te noemen. Het is tenslotte een kleine verbouwing waar u budget voor moet vrijmaken. U dient wellicht uw vloer eruit te halen en uw woning te laten voorzien van een nieuwe topvloer. Gelukkig is een vloerverwarming wel vaak binnen een dag gelegd, waardoor u uw verbouwing strak kunt plannen.

 

Klantervaringen vloerverwarming van Brabantvloerverwarming

Van oorsprong zijn wij een bedrijf uit Rosmalen en zijn we in onze beginfase vooral actief geweest in de regio ‘s-Hertogenbosch. Omdat we als Brabants bedrijf vooral de regio Noord-Brabant willen kunnen helpen, zijn we tegenwoordig werkzaam in de gehele provincie, inclusief een gedeelte van België. Of u nu woont in Eindhoven of Tilburg, in het oosten van Brabant in Oss, Uden of Veghel, of in het westen richting Bergen op Zoom, Roosendaal of Breda. Wij helpen u graag aan een duurzame vloerverwarming, waar u een leven lang van kunt genieten.

Er zijn twee punten waar we veel aandacht aan besteden. Allereerst de communicatie met u als klant. We begrijpen volkomen dat het leggen van een vloerverwarming voor u een groot project kan zijn. Ondanks dat onze specialisatie ligt in het leggen van vloerverwarmingen en wij dit iedere dag doen, kunnen we ons voorstellen dat het voor u redelijk spannend kan zijn. We vinden het daarom belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de werkzaamheden die we gaan uitvoeren, de tijd die we nodig hebben en het resultaat dat u van ons mag verwachten. Heeft u daarom extra vragen en wilt u wat meer zekerheid? Stel ze ons vooral. We zijn er voor u en beantwoorden liever wat meer vragen, dan dat u niet zeker weet waar u aan toe bent.

Het tweede dat we belangrijk vinden is de kwaliteit. Het klinkt wellicht een beetje cliché, maar bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Een vloerverwarming moet een duurzame verwarmingsoplossing zijn, waar u een leven lang plezier van gaat hebben. We vinden het daarom belangrijk we ook echt achter de producten staan die we gebruiken. Alleen dan kan de ervaring die u heeft met ons alleen maar positief zijn.

Gezien onze zeer positieve reviews, mogen we concluderen dat klanten een meer dan prettige ervaring hebben met onze vloerverwarmingen. Wilt u weten wat anderen over ons te zeggen hebben? Kijk eens op onze klantervaringen op Google, of op Trustoo.

 

Ervaringen met een vloerverwarming Google review Ervaringen met een vloerverwarming Google review 2 Ervaringen met een vloerverwarming Google review 3 Ervaringen met een vloerverwarming Google review 4

 

Banner Brabantvloerverwarming mobiel (750 x 250 px)

Dit vindt u wellicht ook interessant….

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp