Vloerverwarming Rijkevorsel

Bent u woonachtig in de regio Rijkevorsel en op zoek naar een specialist in vloerverwarmingen?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming in Rijkevorsel en omstreken

Indien u ons nog niet kent, stellen we ons graag an uw voor. Wij zijn Brabantvloerverwarming. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het leggen van alle soorten vloerverwarming.

Onze eerste klant uit Vlaanderen, kwam uit Rijkevorsel. Het duurde iets meer dan 2 maanden, totdat we gebeld worden door een zus die een paar straten verderop woonde en ook een vloerverwarming wilde laten leggen. Twee weken later waren we werkzaam bij een goede vriendin uit Hoogstraten.

We krijgen zoveel positieve reacties van klanten dat we altijd weer blij zijn als we in Rijkevorsel een vloerverwarming mogen leggen. Iets wat meestal via mond-tot-mond reclame tot stand komt. We zijn er dan ook super trots op dat onze klanten ons aanbevelen bij familie, vrienden en kennisen.

 

Van verwijdering van uw vloer tot verwarming

Sinds onze oprichting kregen we steeds vaker de vraag of we niet meerdere werkzaamheden onder één dak konden aanbieden. Regelmatig moet een bestaande vloer worden verwijderen en ook een nieuwe cementdekvloer worden aangelegd. Bij het een PVC vloer is een vlakke vloer noodzakelijk, waardoor we vaak ook de vraag kregen of een vloer direct konden egaliseren.

Omdat we steeds vaker de vraag van klanten kregen, zijn we langzamaan ook meer werkzaamheden gaan aanbieden. Zo kunt u nu bij ons terecht van het verwijderen van uw vloer, tot het verwarmen van uw vloer en kunnen we u zelfs helpen met uw topvloer.

We vinden het ook belangrijk te vermelden dat we uitsluitend werken met A-merk producten. Een vloerverwarming is een duurzame verwarmingsoplossing, waar u een leven lang plezier van gaat hebben. Het is belangrijk dat de kwaliteit op orde is.

Heeft u vragen voor ons? Stel ze via Whatsapp, telefoon en mail. We staan u graag te woord en kunnen u vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte sturen.

Terugbelverzoek

Heeft u vragen over een vloerverwarming en wilt u graag dat wij u terugbellen? Vul onderstaand uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u vandaag nog terug.

Wilt u graag meer informatie over een vloerverwarming?

Denkt u al een tijdje na over het laten leggen van een vloerverwarming? Wij kunnen ons voorstellen dat u hierover enkele vragen heeft. Bel ons gerust voor meer informatie.

Onze diensten op een rijtje

Tevreden klanten aan het woord

A-merk kwaliteit vloerverwarming

Premium kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk producten voor een duurzame kwaliteitsgarantie.

Tevreden klantreviews brabantvloerverwarming

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten kozen al voor ons en we zijn ook trots dat we zulke mooie reviews krijgen.

Liefde voor ons vak Brabantvloerverwarming

Liefde voor het vak

Wij hebben liefde voor het vak en hebben iedere dag weer plezier in ons werk. Dat merkt u aan het resultaat dat we leveren.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk, dat we u een tevredenheidsgarantie kunnen bieden.

Oog voor detail Brabantvloerverwarming

Oog voor detail

Om een duurzaam resultaat te kunnen garanderen hebben we altijd oog voor detail. We werken netjes en stofvrij.

Vloerverwarming snel gelegd

Snel gelegd

In de meeste woningen kunnen we een vloerverwarming vaak al binnen één dag leggen.

Tevreden klanten aan het woord

Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023

Brabant Vloerverwarming

Vloerverwarming leggen in de regio Vlaanderen.

Wij kunnen u ook helpen met het leggen van een vloerverwarming als u in België woont. In de volgende Vlaamse regio's zijn wij regelmatig te vinden: Brasschaat, Ekeren, Turnhout, Brecht, Wuustwezel, Rijkevorsel en Hoogstraten.

Neem contact met ons op

Als u in de regio Rijkevorsel woont en vragen heeft over  een vloerverwarming, dan helpen we u graag aan meer informatie.

Door onderstaand contactformulier in te vullen, kunnen wij al uw vragen beantwoorden.

Wilt u liever direct iemand spreken?
Bel ons dan op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp