Vloerverwarming België

Woont u in Vlaanderen en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het leggen van een vloerverwarming?
Bel ons gewoon even op +316-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Uw vloerverwarmingspartner in Vlaanderen

Wij heten u van harte welkom bij Brabantvloerverwarming. Onze specialisatie ligt in het aanleggen van vloerverwarmingen in alle soorten en maten. Of u nu kiest voor een vloerverwarming middels freeswerk in een bestaande vloer, een electrische vloerverwarming, isolatieplaten, krimpnetten. noppenplaten of droogbouw? We staan voor u klaar en helpen u graag.

Het nakomen van afspraken en een goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden daarom ook altijd een 100% afspraakgarantie en zijn ontzettend trots op ons groot aantal tevreden klanten.

Brabantvloerverwarming is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat gevestigd is in Noord-Brabant. Het komt regelmatig voor dat we over de grens werkzaam zijn en ook bij u in de regio iemand helpen met het installeren van een vloerverwarming.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw vloerverwarming? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Waarom Brabantvloerverwarming in Vlaanderen

We vertellen u graag waarom we als Nederlands bedrijf uit de provincie Noord-Brabant ook werkzaam zijn in Vlaanderen. Bovendien willen we u ook graag wat meer informatie geven over ons bedrijf, zodat u zeker weet dat u met een gerust hart voor ons kunt kiezen.

Waar we oorspronkelijk vooral werkzaam waren in Nederlandse huizen, weten steeds meer Vlamingen ons makkelijker te vinden. Het was eind 2018 toen wij voor de eerste maal werden gecontacteerd door een familie uit Turnhout. Zij waren op zoek naar een bedrijf dat met spoed een vloerverwarming kon infrezen in een bestaande vloer. Helaas had de leverancier van de vloerverwarming een foutje gemaakt in de planning, waardoor ze hun afspraken niet na konden komen. Gelukkig moesten wij de volgende dag aan de grensstreek een vloerverwarming leggen, waardoor we in de middag deze familie uit de brand konden helpen.

Het allermooiste compliment dat we kunnen krijgen is een aanbeveling van een oude klant. We waren dan ook blij verrast dat een week later de nicht van onze eerste Vlaamse klant belde, of we de aankomend maand beschikbaar waren voor het plaatsen van een vloerverwarming in de woonkamer en badkamer.

Sindsdien hebben we mogen profiteren van mond-tot-mond reclame en zijn we ook onze werkregio gaan uitbreiden.

De regio waarin we een vloerverwarming leggen beslaat ongeveer Brasschaat in het westen, tot aan Turnhout in het oosten.

We zijn vrij flexibel in onze reisstijd en helpen u graag aan een vloerverwarming wanneer u voor ons wat verder weg woont. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat voor de vloerverwarming kan installeren? Woont u in Vlaanderen? Neem dan eens contact met ons op. We staan u graag te woord en beantwoorden ook graag al uw vragen.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Brabant Vloerverwarming is an exceptional floor heating contractor. Their team of professionals is highly skilled and knowledgeable in all aspects of floor heating installation.
Harold Norton
Harold Norton
18/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik zou Brabant Vloerverwarming ten zeerste aanbevelen aan iedereen die vloerverwarming nodig heeft. Hun professionaliteit, expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot een eersteklas aannemer in de branche.
Paula & Mart
Paula & Mart
17/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Brabant Vloerverwarming exceeded my expectations with their exceptional floor heating services. They installed a top-notch system in my home, and I couldn't be happier with the results.
Adam Burton
Adam Burton
16/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verbaasd ik was over de toewijding en stiptheid van het team van Brabant Vloerverwarming. Ze leverden onophoudelijk inspanningen, namen nauwelijks de tijd voor een kopje koffie en werkten onvermoeibaar door. Het eindresultaat was absoluut foutloos en ze voltooiden het binnen de beloofde tijd.
Kees Hendriks
Kees Hendriks
14/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Overall, I had an excellent experience with Brabant Vloerverwarming. The team was professional, friendly, and did an outstanding job installing my new floor heating system. I would definitely use their services again in the future.
Charlene Henderson
Charlene Henderson
13/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
I highly recommend Brabant Vloerverwarming to anyone in need of floor heating services. They are reliable, efficient, and provide excellent customer service.
Agness Miller
Agness Miller
11/05/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Vriendelijk!!! Snelle service!!!! Meedenkend!!! Goed bereikbaar!!! Absoluut zeer tevreden! Aanrader!
Luuk Baden
Luuk Baden
06/05/2023

Stofvrij

Bij het frezen van uw vloerverwarming maken we gebruik van een speciaal systeem dat het stof opvangt, waardoor u nauwelijks last heeft van vrijkomend stof.

Geen wachttijden

Na het infrezen van uw vloerverwarming kunt u direct verder met de afwerking van uw vloer. U hoeft hierdoor niet te wachten tot u de vloer kunt gebruiken. 

Geen verhoging

Het frezen van uw vloerverwarming betekent dat we sleuven maken in uw huidige vloer. Hierdoor hoeft uw vloer vrijwel altijd niet te worden opgehoogd.

100% tevredenheid

Wij zijn een professioneel bedrijf en gaan voor 100% tevredenheid. Mocht u twijfels hebben, kijk dan eens naar wat onze klanten over ons werkt vertellen, of neem contact met ons op.

Brabant Vloerverwarming

Vloerverwarming leggen in de regio Vlaanderen.

Wij kunnen u ook helpen met het leggen van een vloerverwarming als u in België woont. In de volgende Vlaamse regio's zijn wij regelmatig te vinden: Brasschaat, Ekeren, Turnhout, Brecht, Wuustwezel, Rijkevorsel en Hoogstraten.

Type vloerverwarmingen die u kunt laten leggen

Vloerverwarming
infrezen

Droogbouw
vloerverwarming

Vloerverwarming op
Krimpnetten

Vloerverwarming op
noppenplaten

Elektrische
vloerverwarming

Vloerverwarming op
isolatieplaten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp