Vloerverwarming België

Woont u in Vlaanderen en bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het leggen van een vloerverwarming?
Bel ons gewoon even op +316-42252769 en we beantwoorden graag al uw vragen.

Uw vloerverwarmingspartner in Vlaanderen

Wij heten u van harte welkom bij Brabantvloerverwarming. Onze specialisatie ligt in het aanleggen van vloerverwarmingen in alle soorten en maten. Of u nu kiest voor een vloerverwarming middels freeswerk in een bestaande vloer, een electrische vloerverwarming, isolatieplaten, krimpnetten. noppenplaten of droogbouw? We staan voor u klaar en helpen u graag.

Het nakomen van afspraken en een goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden daarom ook altijd een 100% afspraakgarantie en zijn ontzettend trots op ons groot aantal tevreden klanten.

Brabantvloerverwarming is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat gevestigd is in Noord-Brabant. Het komt regelmatig voor dat we over de grens werkzaam zijn en ook bij u in de regio iemand helpen met het installeren van een vloerverwarming.

Terugbelverzoek

Heeft u een vraag over het laten leggen van uw vloerverwarming? Vul onderstaand uw gegevens in en wij bellen u graag terug.

Waarom Brabantvloerverwarming in Vlaanderen

We vertellen u graag waarom we als Nederlands bedrijf uit de provincie Noord-Brabant ook werkzaam zijn in Vlaanderen. Bovendien willen we u ook graag wat meer informatie geven over ons bedrijf, zodat u zeker weet dat u met een gerust hart voor ons kunt kiezen.

Waar we oorspronkelijk vooral werkzaam waren in Nederlandse huizen, weten steeds meer Vlamingen ons makkelijker te vinden. Het was eind 2018 toen wij voor de eerste maal werden gecontacteerd door een familie uit Turnhout. Zij waren op zoek naar een bedrijf dat met spoed een vloerverwarming kon infrezen in een bestaande vloer. Helaas had de leverancier van de vloerverwarming een foutje gemaakt in de planning, waardoor ze hun afspraken niet na konden komen. Gelukkig moesten wij de volgende dag aan de grensstreek een vloerverwarming leggen, waardoor we in de middag deze familie uit de brand konden helpen.

Het allermooiste compliment dat we kunnen krijgen is een aanbeveling van een oude klant. We waren dan ook blij verrast dat een week later de nicht van onze eerste Vlaamse klant belde, of we de aankomend maand beschikbaar waren voor het plaatsen van een vloerverwarming in de woonkamer en badkamer.

Sindsdien hebben we mogen profiteren van mond-tot-mond reclame en zijn we ook onze werkregio gaan uitbreiden.

De regio waarin we een vloerverwarming leggen beslaat ongeveer Brasschaat in het westen, tot aan Turnhout in het oosten.

We zijn vrij flexibel in onze reisstijd en helpen u graag aan een vloerverwarming wanneer u voor ons wat verder weg woont. Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat voor de vloerverwarming kan installeren? Woont u in Vlaanderen? Neem dan eens contact met ons op. We staan u graag te woord en beantwoorden ook graag al uw vragen.

Hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020

Stofvrij

Bij het frezen van uw vloerverwarming maken we gebruik van een speciaal systeem dat het stof opvangt, waardoor u nauwelijks last heeft van vrijkomend stof.

Geen wachttijden

Na het infrezen van uw vloerverwarming kunt u direct verder met de afwerking van uw vloer. U hoeft hierdoor niet te wachten tot u de vloer kunt gebruiken. 

Geen verhoging

Het frezen van uw vloerverwarming betekent dat we sleuven maken in uw huidige vloer. Hierdoor hoeft uw vloer vrijwel altijd niet te worden opgehoogd.

100% tevredenheid

Wij zijn een professioneel bedrijf en gaan voor 100% tevredenheid. Mocht u twijfels hebben, kijk dan eens naar wat onze klanten over ons werkt vertellen, of neem contact met ons op.

Brabant Vloerverwarming

Vloerverwarming leggen in de regio Vlaanderen.

Wij kunnen u ook helpen met het leggen van een vloerverwarming als u in België woont. In de volgende Vlaamse regio's zijn wij regelmatig te vinden: Brasschaat, Ekeren, Turnhout, Brecht, Wuustwezel, Rijkevorsel en Hoogstraten.

Type vloerverwarmingen die u kunt laten leggen

Vloerverwarming
infrezen

Droogbouw
vloerverwarming

Vloerverwarming op
Krimpnetten

Vloerverwarming op
noppenplaten

Elektrische
vloerverwarming

Vloerverwarming op
isolatieplaten

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar de juiste vloerverwarming die past binnen uw huis en uw budget?

Bij Brabantvloerverwarming helpen wij u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp