Vloerverwarming Mierlo

Wilt u een vloerverwarming laten leggen en woont u in de regio Mierlo?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming installeren in Mierlo

Bent u informatie aan het inwinnen voor het laten leggen van een vloerverwarming in uw woning in Mierlo? Lees dan vooral verder.

Wij van Brabantvloerverwarming zijn er trots op dat we ons dé vloerverwarmingspecialist van Noord-Brabant mogen noemen. Onze oorsprong vindt zich in Rosmalen, maar gezien de afstand zijn we ook vaak werkzaam bij u in de regio Mierlo. We hebben onder andere mensen mogen helpen met het leggen van een vloerverwarming in Heidepark en Kerkakkers. 

 

Vloerverwarming en meer

Onze specialisatie ligt in het leggen van vloerverwarmingen en aanverwante werkzaamheden. Een verbouwing is niet binnen een dag geregeld en vaak heeft u te maken met verschillende partijen, waarbij het vooral lastig is de planning op elkaar af te stemmen. Dat is ook de rede dat we u met meerdere werkzaamheden kunnen helpen.

We kunnen, indien nodig, bijvoorbeeld uw bestaande vloer verwijderen, een nieuwe cementdeklvoer laten leggen en uw vloer egaliseren. Heeft u vragen over een topvloer? Dan helpen we u ook graag op weg.

Graag vermelden we hier nog dat we ook al uw vragen willen beantwoorden. We kunnen ons goed voorstellen dat u nog zoekende bent en daarom op zoek bent naar informatie. Heeft u daarom een vraag over het laten aanleggen van een vloerverwarming? Neem gerust contact met ons op. We weten u vaak in een paar minuten al op weg te helpen en mocht u het willen, dan kunnen we ook een prijsopgaaf voor u maken.

Terugbelverzoek

Wilt u graag dat wij u terugbellen? Als u vragen heeft over een vloerverwarming, vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u vandaag nog terug.

Op zoek naar een vloerverwarmingsmonteur in Mierlo?

staat het laten leggen van een vloerverwarming op uw planning en woont u in Mierlo, of in de regio? Bel ons voor al uw vragen en we helpen u graag op weg.

Vlakheid garantie

Bij het leggen van een nieuwe vloer is de vlakheid erg belangrijk.

Authentiek vakmanschap

Wij zijn trots op het werk en dat merkt u in het resultaat.

Ook voor sloopwerk

Heeft u een oude vloer die moet worden vervangen? Wij halen deze er voor u uit.

Oog voor detail

Wij vinden een nette afwerking belangrijk zodat u kwaliteit geleverd krijgt.

Hoogwaardige producten

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten voor een duurzaam resultaat.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop, daardoor werken we veilig in iedere situatie.

Brabant Vloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen en Steenbergen.

Neem contact met ons op

Als u in de regio Mierlo woont en vragen heeft over het laten leggen van een vloerverwarming, dan helpen we u natuurlijk graag.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact?
Bel ons op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

Tevreden klanten aan het woord

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Michiel Hitters
Michiel Hitters
13/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020
WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp