Vloerverwarming Heesch

Wilt u een vloerverwarming laten leggen en woont u in de regio Heesch?
Neem direct contact met ons op 06-42252769

Vloerverwarming experts Heesch

Als gerenommeerd Brabants bedrijf kennen wij vele tevreden klanten. We zijn er dan ook trots op dat we zulke positieve reviews krijgen over onze werkzaamheden.

Onze specialisatie is het leggen van vloerverwarmingen in alle soorten en maten. Voor zowel nat- als droogbouw kunt u bij ons terecht voor een een vakkundig resultaat.

We kennen de regio Brabant op onze duim en weten daardoor ook vaak snel welke soort vloerverwarming het beste past bij uw woning. Tevens weten bedrijven uit de regio ons ook te vinden.

Binnen Brabant Vloerverwarming werken we uitsluitend met A-merken materiaal. Hierdoor zorgen we voor een duurzame oplossing waar u de rest van uw leven plezier van gaat ervaren. Toegegeven, de investering is hierdoor wellicht wat hoger, maar u legt tenslotte ook maar één keer vloerverwarming.

Gaat u binnenkort verbouwen, of staat er een verhuizing op de planning? Dan kunnen we u sterk aanraden om meteen het laten leggen van uw vloerverwarming in uw planning mee te nemen. Zo bent u in één keer klaar met alles en bespaart u bovendien op energiekosten.

 

Vloerverwarming in de regio Heesch

Als bedrijf uit onze mooie provincie, zijn wij geregeld in verschillende delen van Brabant te vinden. Natuurlijk leggen we regelmatig een vloerverwarming in Heesch, maar ook in aanliggende dorpen als Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch.

 

Voor welke werkzaamheden kunt u bij ons terecht?

Wij kunnen u helpen met het leggen van uw vloerverwarming in zowel nieuwbouw huizen als bestaande bouw huizen. Indien het nodig is kunnen we voor u ook uw vloer verwijderen en een nieuwe cementdekvloer voor u aanleggen.

De meeste vloerverwarmingen worden ingefreesd in een bestaande cementdekvloer, maar vaak wordt er ook gekozen voor het direct leggen van de verwarming op de vloer, middels bijvoorveeld staaldraadnetten, of noppenplaten.

U kunt bij ons terecht voor het laten leggen van uw vloerverwarming. Wij verzorgen vloerverwarming op basis van infrezen, droogbouw, electrisch en staaldraadnetten.

Tevens verzorgen wij ook het egaliseren van uw vloer.

Voordat we aan het werk gaan bespreken we natuurlijk altijd uw wensen. We vinden het belangrijk dat u exact weet wat wij voor u gaan doen en wat u van ons kunt verwachten.
De vloerverwarming wordt volgens afspraak gelegd en zo mogelijk aangesloten. Vervolgens doorlopen we het resultaat zodat u ten alle tijden tevreden bent.

Terugbelverzoek

Wilt u graag dat wij u terugbellen? Als u vragen heeft over een vloerverwarming, vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in en we bellen u vandaag nog terug.

Wilt u binnenkort een vloerverwarming?

Denkt u na over het laten leggen van een vloerverwarming en woont u in de regio Heesch? Bel ons voor al uw vragen en we helpen u graag op weg.

Onze diensten op een rijtje

Tevreden klanten aan het woord

A-merk kwaliteit vloerverwarming

Premium kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merk producten voor een duurzame kwaliteitsgarantie.

Tevreden klantreviews brabantvloerverwarming

Tevreden klanten

Honderden tevreden klanten kozen al voor ons en we zijn ook trots dat we zulke mooie reviews krijgen.

Liefde voor ons vak Brabantvloerverwarming

Liefde voor het vak

Wij hebben liefde voor het vak en hebben iedere dag weer plezier in ons werk. Dat merkt u aan het resultaat dat we leveren.

100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk, dat we u een tevredenheidsgarantie kunnen bieden.

Oog voor detail Brabantvloerverwarming

Oog voor detail

Om een duurzaam resultaat te kunnen garanderen hebben we altijd oog voor detail. We werken netjes en stofvrij.

Vloerverwarming snel gelegd

Snel gelegd

In de meeste woningen kunnen we een vloerverwarming vaak al binnen één dag leggen.

Tevreden klanten aan het woord

Bedankt heren voor jullie puike werk! We genieten van onze warme voeten:)
Escha Zoue
Escha Zoue
27/11/2020
Zoals afgesproken waren Thijs en Willem er om 07:30 en net na de middag waren ze al klaar! Ze hebben 65m2 vloerverwarming op netten geplaatst en 2 dagen later werd er via Thijs de nieuwe Cement dekvloer gestort. Erg tevreden over de totaaloplossing en de duidelijke uitleg van de mannen!
Lilian van der Vorst
Lilian van der Vorst
14/11/2020
Vloer in 1 dag ingefreesd, vrijwel zonder stof. De mannen denken met je mee en werken netjes. Zowel voor- tijdens en na het frezen nam Thijs alle tijd om alles uit leggen. Erg tevreden!
Marcel Windt
Marcel Windt
14/11/2020
Vloerverwarming geïnstalleerd en vloer gestort. Ik heb de offerte drie maal toe veranderd omdat de leidingen in de bestaande vloer te ondiep lagen zodat 3 dagen voor infrezen bleek dat dit niet kon. Thijs was continue bereikbaar om mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Prima service en bereikbaarheid.
Han Goes
Han Goes
09/11/2020
Ik kan Brabant Vloerverwarming iedereen van harte aanbevelen. Van begin tot eind heldere communicatie en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Voor onze verbouwing wilden wij de huidige vloerverwarming laten vervangen. Thijs heeft ons hier enorm goed bij geholpen en de oude tegelvloeren en dekvloer hebben ze verwijderd. Daarna is de nieuwe vloerverwarming geplaatst en de dekvloer gestort. Thijs stond al die tijd voor ons klaar als we vragen hadden en de communicatie verliep heel prettig. Kortom wij zijn super tevreden!
Anke Fabrie
Anke Fabrie
07/11/2020
Top werk geleverd!
Cynthia Wisse
Cynthia Wisse
01/10/2020
top bedrijf , smorgens vroeg 60 m2 aan vloer ingefreesd en leidingen gelegd.vroeg in de middag waren ze al klaar.fijne communicatie met Thijs en zijn personeel. En dat alles voor een zeer nette prijs.zeker een aanrader
SURUKNERAN
SURUKNERAN
23/09/2020
Eerste kennismaking via telefoon verliep al heel positief. Verdere contacten waren heel erg positief. Op de afgesproken datum waren ze netjes op tijd en leverde ze heel goed vakwerk. Ook was het personeel vakkundig en vriendelijk. Alles werd netjes achtergelaten. Ook de cement dekvloer werkzaamheden verliepen voor 200%. Al met al zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iedereen.
Toon Koenen
Toon Koenen
22/09/2020
Enkele maanden geleden overwogen wij vloerverwarming in ons huis te nemen maar wisten niet goed hoe en wat. Bij Brabant Vloerverwarming werden we snel voorzien van de mogelijkheden en na ontvangst van een indicatieve offerte kwam eigenaar Thijs bij ons langs voor een plan van aanpak te maken. Zijn communicatie was van begin tot eind erg prettig en duidelijk waardoor wij ontspannen door het gehele proces gingen. Van vloer verwijderen tot aan nieuwe vloerverwarming met een nieuwe dekvloer, Thijs begeleide had het hele proces en hield ons steeds keurig op de hoogte. Na aanleg van de dekvloer zat hier een klein bultje in dat over het hoofd was gezien. Wij meldde dit aan Thijs en dezelfde avond kwam er nog een collega langs om het op te lossen. Wij kunnen Brabant Vloerverwarming aan iedereen aanbevelen!
Jurrien Huijgen
Jurrien Huijgen
18/09/2020

Brabant Vloerverwarming

Wij kunnen ook uw vloerverwarming aanleggen!

Als gespecialeerd Brabants zijn wij zeer actief in de regio. Ondanks dat wij door het gehele land werkzaamheden verrichten, zijn wij veelal werkzaam in de regio's Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oss, Heesch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop, Moerdijk, Deurne, Valkenswaard, Bernheze, Boxtel, Gemert, Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Gilze en Rijen, Vught, Rosmalen, Oisterwijk, Dongen, Steenbergen, Mierlo en Veghel.

Neem contact met ons op

Als u in de gemeente Heesch woont en vragen heeft over het laten leggen van een vloerverwarming, dan helpen we u natuurlijk graag.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Wilt u liever telefonisch contact?
Bel ons op 06-42252769.

Stel onderstaand uw vraag

 

WhatsApp Stel je vraag via Whatsapp